Luxe kamperen in Zuid Frankrijk!

 

                           

                     CAMPING DOMAINE PIGAILLOU :

                 

                         Kleinschalige Camping met

 

 

                Grote Safaritenten en  Privé-Sanitair         

 

 

                 Volop Cultuur-Natuur-Zon-Zwembad


 

                

 -

   

 

Welkom op de website van Domaine Pigaillou, gelegen op het eeuwenoude Domaine(landgoed) Pigaillou in de Aude, vlakbij Carcassonne, Zuid Frankrijk.(Mediteraan klimaat)

 

Wij hebben een kleinschalige familie camping , gericht op echte kampeerders.Mensen die nog steeds willen kamperen , maar in vergelijking met vroeger,met wat meer luxe en comfort, zoals een eigen badkamer en een ingerichte tent.

 

In de maanden Juli en Augustus richten wij ons vooral op gezinnen met jonge kinderen....

 

In het voor-seizoen is vooral de tijd voor de wandelaar/fietser die wil genieten van de Natuur, Cultuur en Zon.(vooral het voorjaar is heerlijk genieten:er zijn nachtegalen, orchideen groeien overal en we hebben al heerlijke temperaturen...)

 

Voor Uw kinderen is er alle speelgelegenheid(verschillende speeltoestellen/trampoline/voetbalveld /klimmen etc.) en vooral ruimte voor een leuke vakantie.

 

U verblijft in onze zeer grote luxe Safaritenten of een van onze luxe Expeditietenten en geniet van alle privacy en ruimte op het 2 hectare grote kampeerterrein. De Camping heeft Nederlands sprekende eigenaars.

  

U hoeft niets mee te nemen, behalve Uw eigen kleren en handdoeken, zodat Uw vakantie nog aangenamer wordt. De camping heeft rondom ongerepte natuur :Er groeien orchidëen, de prachtige bijeneters en zwaluwen vliegen door de lucht en de wielewaal en nachtegaal zingt zijn lied.Kortom: weg van de stress en hectiek.

 

Niets hoeft bij ons, U bepaalt het ritme:U kunt bijvoorbeeld direct vanaf de camping wandelen door bos en wijngaard, danwel de prachtige kastelen en duizend jaar oude dorpen van de streek bezoeken, de catharen historie proberen te bevatten, gebruik te maken van wijnproeverij en restaurant arrangementen...of... gewoon de hele dag lekker niks doen en rustig lezen onder genot van een goed glas wijn of heerlijk zonnen bij ons zwembad.......

 

 Veel plezier met het bezoek aan onze site en hopelijk tot binnenkort!

 

 

 

DOMAINE PIGAILLOU
kampeer in Zuid Frankrijk in luxe safaritent en geniet van natuur en cultuur